Jubilejni 50. GEODETSKI DAN

Spoštovani,

v imenu organizatorjev Zveze geodetov Slovenije in Celjskega geodetskega društva vas skladno z najavo vabimo na

jubilejni 50. GEODETSKI DAN

z naslovom

»DIGITALNA PREOBRAZBA ZA TRAJNOSTNE ODLOČITVE V PROSTORU«

ki bo v četrtek in petek, 22. in 23. septembra 2022 izveden v živo v prostorih Kulturnega doma Velenje (Titov trg 4, Velenje).

Tema letošnjega geodetskega dneva predstavlja nadaljevanje široko zastavljene teme preteklega geodetskega dne. Osrednja pozornost bo namenjena povezovanju, ki je prepoznano kot ključno v digitalni preobrazbi. Poskušali bomo predstaviti pomembnost povezovanja katastra nepremičnin z drugimi evidencami, ter priložnosti, ki se pri tem ponujajo geodeziji in geodetom. Več informacij o dogodku in prijavnico najdete na spletni strani http://www.geodetskidan.si.

Vsi udeleženci dvodnevnega dogodka ste lepo vabljeni tudi na Slavnostno akademijo ob okrogli obletnici, ki bo v četrtek 22. 9. 2022 ob 18:00 in pogostitev po Akademiji, kjer nas bodo, poleg dobre hrane in pijače, razveseljevali Modrijani.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Celoten program si lahko ogledate v priponki ali na spletni strani geodetskega dneva www.geodetskidan.si, kjer bodo naknadno objavljene tudi lokacije in informacije o možnih rezervacijah nočitev s popusti.
Prijavite se lahko:

spletni strani geodetskega dne.

Rok za prijavo je 14. september 2022.

Z veseljem vas pričakujemo!

Predsednik ZGS                                                     Predsednik CGD

 mag. Gregor Klemenčič                                      Mitja Domajnko

Vabilo-50-let-Geodetski-dan